Legal protection of human health against the unsafe agricultural food

Legal_protection_of_human_health_against_the_unsafe_agricultural_food.png
  • promocja
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin + czas dostawy
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 187,06 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena regularna: 199,00 zł

187.06
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 187,06 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Wydawca: Wydawnictwo C.H. Beck
Kod produktu: 9788382911053

Opis

Compliance with the hygiene, in particular, not exceeding the levels of contaminants and residues of substances harmful to health in primary agricultural production is a condition of food safety for human health. The main research question of this book is whether, and if so, to what extent, legal regulations in various countries regarding especially agricultural practices in agricultural production allow for human health to be protected against unsafe food of agricultural origin in the light of legal safety criteria, such as microbiological criteria and resiudes of pharmacologically active substances.

The first part of the book includes considerations on detailed regulations in force in the EU and selected EU Member States (Poland, Spain, Slovakia and Italy). The authors research the EU hygiene regulations (Regulation (EC) No. 852/2004 and Regulation (EC) No. 853/2004), pesticide residues, pollutants, microorganisms or substances, residues of pharmacologically active substances, as well as radioactive contamination, and official controls provisions (Regulation (EU) 2017/625, Regulation (EU) 2019/624 and Regulation (EU) 2019/628).

The second part of the book analyses national provisions of selected third cuntries – Brasil and Urugway – as well as the Mercosur provisions, WTO Agreement on Sanitary and Phytosanitary Measures and Agreement on Technical Barriers to Trade.

Książka dotyczy zagadnienia bezpieczeństwa żywności pochodzenia rolniczego i analizuje niebezpieczeństwa mikrobiologiczne oraz wynikające z zanieczyszczeń żywności takich jak pestycydy i pozostałości substancji farmakologicznie czynnych.


Cena katalogowa (PRZED RABATEM): 199.00
ISBN: 9788382911053
Autorzy: Izabela Hasińska, Katarzyna Leśkiewicz, prof. UAM, Paweł Gała, Łukasz Mikołaj Sokołowski
Wydawnictwo: Wydawnictwo C.H. Beck
Wydanie: 1
Liczba stron: 232
Okładka: Twarda
Format: 145x205x17 mm
Wersja publikacji: Książka
Rok publikacji: 2022
Data wydania: 2022-05-23

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Infolinia: +48 513 959 100

e-mail:       info@lexliber.pl

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl